2010. február 9., kedd

FUGA CSALÁDI PROGRAMOK


A FUGA Budapest egyetlen olyan helyszíne, ahol rendszeres Bohóc játszóház és Bohócszínház működik, és különleges, egyedi tervezésű és kivitelezésű közegben, játékos-vidám díszletek között, felnőtt bohócokkal együtt játszhatnak a gyerekek.
Havonta egyszer itt a Vacka Klub! Ilyenkor a FUGA Hókupackavackává változik, és GAÁL Zsuzsa, a Vacka Rádió elbűvölően eredeti, kedves és szellemes meseírója és csapata rengeteg játékkal és meglepetéssel várja a gyerekeket. Kéthavonta a Vacka Rádió zenekara, RUTKAI Bori Hébe-Hóba Banda is ellátogat hozzánk.
A programokhoz kézműves műhely is kapcsolódik, szokatlan alkotások: gépszobrok, kavicsszobrok, zöldségszobrok létrehozására adva alkalmat, különleges, háztartási hulladékból készülő hangszerek is születnek, van agyagozás-maszatolás, terepasztal-készítés és filmforgatásban is reménykedünk.

A FUGA család szerkesztője Kamilla-Karamella, egy immár a felnőtt nemzedék által is jól ismert, de „szellemi és lelki képességei által” változatlanul mulatságos és szeretetre méltó bohóc, aki VÁGI Zsuzsaként a bohócjátszók kitalálója, a bohócszínház és az egész gyermekprogram működtetője, háziasszonya, szervezője.


Szeretettel várunk mindenkit, szombatonként délután 3 és 6 óra között!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése